OVER ONS

Eenvoudig en voordelig elke fietsenwinkel een verzekering

 

Elke fietsenwinkel voordelig en gemakkelijk een verzekering bieden, dat was het idee. Simpel een goede verzekering, die makkelijk te sluiten en voordelig is, dat heeft Fietswinkelverzekering.nl gerealiseerd.

 

Fietswinkelverzekering.nl is een initiatief van Peter Boogaard. In 2018 ontstond het idee dat een verzekering voor een fietswinkel niet zo ingewikkeld zouden moeten zijn. Voor verzekeraars is het immers een prima risico.

 

Peter is sinds 1988 werkzaam binnen de verzekeringsbranche en beschikt over de hoogste vakbekwaamheidseisen op het gebied van schadeverzekeringen. Peter heeft diverse functies bekleed aan zowel de kant van de verzekeraar als aan de kant van de bemiddelaar.

 

Op basis van deze specifieke kennis kwam Peter met het idee specifiek voor fietsenwinkels verzekeringen te gaan aanbieden. Vanuit zijn verzekeraarsachtergrond wist hij dat dit een relatief goed risico is en het daardoor voordelig verzekerd kan worden.

Fietswinkelverzekering.nl adviseert en bemiddelt uitsluitend op het gebied van schadeverzekeringen voor fietsenwinkels. Naast advies en bemiddeling bent u bij schade verzekerd van een professionele en vakkundige schadebehandeling. Natuurlijk staat daarbij het belang van u als klant voorop. 

 

Indien u zelf via de website uw verzekering afsluit, heet dat Execution-only. Wilt u advies? Neemt u dan contact met ons op!

 

Onze verdiensten halen wij uit provisie wanneer u via ons een verzekering sluit, tenzij de wet anders voorschrijft. Zoals bij advisering en bemiddeling op het gebied van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. In dat geval geldt een uurtarief. Dit tarief zal vooraf in een schriftelijke kostenverklaring aan u worden meegedeeld.

01. Ons DOEL

Iedere fietsenwinkel in Nederland gemakkelijk, snel een aantrekkelijk verzekeringspakket bieden.

02. ProfessionEEl

Onze verzekeringen kennen een totaal dekking. U bent dus gegarandeerd goed verzekerd.

03. BEGELEIDING

Gemakkelijk waar het kan, volledig indien het moet. We begeleiden u persoonlijk in geval van schade en adviseren u indien gewenst.